Portfólió / ÉnIsAkarom


Projekt leírása

Az éniskarom.hu weboldal egy minden igényt kielégítő ingyenes apróhirdetési oldalnak készült. A tulajdonosok célja az ingyenes működtetés volt, egyedül fizetett reklámok elhelyezéséből terveztek bevételt a későbbiekben. Akkoriban még létező OLX (ma jófogás) és Apród oldalak konkurenciája lehetett volna.

A weboldal tudott mindent ami a működtetéséhez szükséges. A teljesség igénye nélkül Pl.: Felhasználók kezelése, Elfelejtett jelszó kezelése, Hírlevél feliratkozás és kiküldés, Felhasználóknak hirdetés kezelés, Admin felület, stb. A weboldal számos kényelmi funkcióval rendelkezett. Pl.: Hirdetések nagyon fejlett szűrése, Kedvenc hirdetések mentése látogatóknak, Hirdetések nagyon fejlett kezelése, Archiválási lehetőségek, Céges és magánfelhasználók megkülönböztetése, stb.. Érdekessége, hogy számos fejlesztés után sokkal fejlettebb volt mint a jelenleg is működő apróhirdetési oldalak.

Sajnos a siker záloga ebben a szegmensben a nagyon erős fizetett hirdetésekben rejlik. A tulajdonosok pedig nem tudták anyagilag felvenni a versenyt a konkurens apróhirdetési oldalakkal. Akkoriban az OLX és az Apród nagyon erős hirdetési kampányt folytatott. A Tv műsorok főműsoridőben is tele voltak a reklámjaikkal. Hiába volt nagyon jó az Énisakarom weboldal, nem volt rajta elég mennyiségű hirdetés csak pár 10 ezer db, nem tudott elérni egyszerre nagyon sok embert, így nem tudott Magyarország piacvezető apróhirdetési oldalává válni. Működtetését a tulajdonosok nem tudták tovább vállalni, hiszen a hirdetések és hirdetők ellenőrzésével folyamatos napi teendők voltak bevétel nélkül. A weboldalt megszüntették.

Felhasznált technológiák

  • Php
  • Html
  • Javascript / JQuery
  • CSS
  • MySQL
  • Bootstrap

Rólunk mondták: