Portfólió / Pej Méz


Projekt leírása

A projekt célja termék arculat - termék csomagolás készítése volt egy bevezetésre váró termelői méz számára. A termék arculat és a több fajta méz csomagolásának tervezése Pej Gábor termelő megbízásából készült. Az elkészítési technológia vektorgrafikus. Olyan formában adtuk át (vágójelekkel ellátva, megfelelő méretben, minőségben és kiterjesztésben), hogy a kész terméket előállító nyomdának a nyomtatáson kívül további munkája nem volt vele.

A vektorgrafika olyan képábrázolási módszer az informatikában, ami a képet geometriai alakzatokból állítja elő. A geometriai alakzatok (szakaszok, alakzatok, sokszögek, körök, ívek, paraméteres görbék, stb.) koordinátákkal és egyenletekkel vannak megadva. Az ilyen technológiával készült képeket részekre bontva animálni is lehet, illetve minőségromlás nélkül bármilyen méret előállítható belőle.

Bizonyos műveletek egyszerűbben végezhetők ebben a formátumban. Például egy rajz nagyításakor nem kell nőnie a vonalvastagságnak, egy felirat igazodhat az ábra egy vonalának változásaihoz, az alakzatok takarási sorrendje megadható.

Felhasznált technológiák

  • Vektorgrafika

Rólunk mondták: