Szolgáltatás


Szolgáltatásaink leírása ezen az oldalon található !


Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni egy adott szolgáltatásunkról kattintson az Olvass tovább gombra.

Kreatív grafikai tervezés

A marketing világában az egyik legfontosabb részlet a grafikai tervezés. Grafikai tervezés nélkül nem jöhet létre sem egy szép logó, sem szóróanyag, prospektus vagy weboldal.


Olvass tovább

Arculat tervezés

Arculat tervezés nélkül aligha működik a márkaépítés, vagy saját vállalkozásunk identitásának megteremtése. A cég összes szükséges arculati elemét elkészítjük, vagy újratervezzük hiszen a vizualitás a legfontossabb reklám elem.


Olvass tovább

Weboldal fejlesztés

Különleges igényeket is figyelembevéve nagy precizitással végezzük klasszikus weboldalak kialakítását. Igény esetén a vállalkozásra szabott egyedi funkciókkal, saját fejlesztésű tartalomkezelő CMS rendszerrel.


Olvass tovább

Web-alapú szoftverfejlesztés

Jellemzően olyan weboldalak, amik nem a hagyományos módon működnek, hanem valamilyen üzleti alkalmazásra lettek fejlesztve. Komplett rendszerek megvalósítása ami tartalmazza az üzleti logikát, a teljes adatbázis és kliens kialakítást.


Olvass tovább

Kereső optimalizálás

Több módszer is javíthatja egy weboldal helyezését a keresés találati listáján. Ezeket a módszereket és alkalmazásuk szabályait követve, sikeresen végezzük SEO tevékenységünket.


Olvass tovább

Online marketing

Az online-marketing célja végsősoron az, hogy megalapozza a potenciális vásárlóban a bizalmat az eladó iránt. Célja, hogy segítségével eladások számát növeljük illetve a márkát a vásárlók tudatában tartsuk, értékét növeljük.


Olvass tovább

Rólunk mondták: