Szolgáltatás / Animáció készítés


Animációs videók, reklámfilmek, intrók készítése !


Tökéletes eszköz az animációs reklám amennyiben úgy szeretne információkat átadni a nézőnek, hogy az ne legyen unalmas. Az animációs videók készítéséhez a jelenleg elérhető legmodernebb programokat használjuk.

(Ezekkel készítik és effektezik a reklámfilmeket, műsor ajánlókat és bemutatókat, képernyőfeliratokat és animációkat, amiket a különböző tv csatornákon látunk, ezekkel rakják össze és utólag effektezik a mozifilmeket, sorozatok főcím animációit, stb..)

Az ilyen videókat nem lehet egyszerűen másolni, mivel teljesen egyediek és kevesen vállalják elkészítésüket. Az így készült reklámfilm többféleképpen akár, kombinált felhasználási módokon is hasznosítható. Néhány példa:

 • Tv-ben bemutatott reklámfilm az adott vállalkozásról vagy termékéről.
 • Termék használati segédlet amit az összes disztribútor valamint nagy és kiskereskedő megoszt egymással. Ez úton olyanokhoz is eljut akik nem ismerték a terméket korábban. Kereskedők a saját weboldalukba is ágyazhatják, mivel a vevők számára hasznos információkat tartalmaz. Ezzel szintén a terméket népszerűsítik.
  (diszkréten a vállalkozás vagy termékének logójával, webcímével)
 • Közösségi oldalra készített akár teljesen eltérő témájú vírusvideó.
  (diszkréten a vállalkozás vagy termékének logójával, webcímével)
 • Youtube videó a vállalkozás, illetve terméke vagy szolgáltatása bemutatására.
  (Keresőoptimalizálási szempontból is van jelentősége, közösségi oldalakon való megosztása plusz látogatókat hozhat.)
 • Cégbemutató, termékbemutató reklámfilm váróhelyiségbe, kiállításra, tárgyalásra.
 • Átvezető, termékbemutató, intró videó weboldalra figyelemfelkeltési célból.

A legtöbb szolgáltatásnál nehéz megjeleníteni mi is az amit nyújt vevőinek, mert nincs egy kézzelfogható termék (tárgy) ami bemutatná azt. Ilyenkor érdemes azt bemutatni a leendő vevőknek miért jó az adott szolgáltatást választani. Animációs technikával rajzfilm szerű betétek is készíthetőek, de általánosságban elmondható, hogy bármilyen vectorgrafika animálható. Különböző technikákkal, kameramozgatással, maszkolással, efektekkel stb. különleges hatások érhetőek el. Határt csak a képzelet szab és a ráfordított idő értéke.


Egy ilyen animált reklámfilm ára a ráfordított idő és az igények függvényében egyenes arányban változik. Népszerű és viszonylag olcsó, ha 2D-s elemeket kell animálni, és hangra nincs szükség. Ilyenkor fotók, vectorgrafikák és feliratok mozgatásával érjük el, hogy a videó dinamikus legyen és gyorsan átadja az üzenetét. Egy eredetileg 2D-s vectorgrafikus elemet is lehet 3D-sre alakítani, azaz térben kamerával körbejárhatóvá tenni. Egy várakozó helyiségben futó végtelenített cégbemutatónál, intrónál vagy kiállításon futó termék bemutatónál nincs is szükség többre.

Az egyszerűbb igényektől kezdve egészen bonyolult igényeket is meg tudunk valósítani. El tudjuk készíteni tárgyak, épületek valós 3D-s modelljét és animálását ami felhasználható a reklámfilmben. Külön hangsáv, hangsávok is elhelyezhetők. Szoftveresen rögzített képernyővideó is felhasználható. Felhasználható bármilyen korábban felvett megfelelő minőségű videó. Forgatást technikai eszközök hiányában jelenleg nem vállalunk.

Ha sok információ megjelenítésére van szükség a weboldalon hatásos lehet egy-egy grafika amit animálni lehet. Ez látványosan elérhető úgynevezett infó grafikák animálásának segítségével. Sok esetben ilyenkor nincs szükség videó készítésére. Már régóta működő technika a mozgó kép formátum. (Felhasználóként is ismerhetjük a GIF kiterjesztést.) Lehetőség van ezek helyett az elavult, kevésbé jó minőségű GIF megoldások helyett egyetlen PNG képre helyezett összes képkocka, programozással való animációvá fűzésére is.

Általában néhány, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között az animáció elemeinek tartalma.

Rólunk mondták: