Szolgáltatás / Grafikai tervezés


Grafikai tervezés felsőfokon a bevételnövelésért !


A marketing bármely területén, legyen az online vagy offline az egyik legfontosabb részlet a grafikai tervezés. Mindent megteszünk azért, hogy Önnek a piacon a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsuk. Grafikai tervezés nélkül aligha működik a márkaépítés vagy teljes arculat tervezés illetve egy vállalkozás megteremtése. Az internet világához is szorosan kapcsolódik ez a terület, hiszen weboldal készítésénél is munkafolyamat része a grafikai előkészítés.

Látásunk segítségével a pillanat törtrésze alatt ítéletet alkotunk a látottakról. Önnel is előfordult már, hogy azonnal becsukott egy honlapot a tartalom olvasása nélkül? Valószínű azon a weboldalon nem volt megfelelő az összhang. Könnyű belátni, hogy a jó grafikai tervezés eredménye nem más, mint a profitnövekedés. Ízléstelen kivitelezés pedig a profit elmaradását okozhatja. Egy jól felismerhető logó, egy hibátlanul kivitelezett katalógus, egy népszerű honlap mögött mindig gondos, átgondolt design rejlik.


Grafika tervezési szolgáltatásunk részletes bemutatása:

Grafikai szolgáltatásaink:

1. Logó tervezés

 • Garanciát vállalunk arra, hogy az elkészített logó egyedi (nem másolt, nem átalakított) munka. Így biztosított, hogy a vállalkozás megjelenése egyértelműen megkülönböztethető a piac többi szereplőjének emblémája közül.
 • A megbeszélt specifikáció szerint elkészítjük a kívánt logót. Segítségünkre lehet minden információ a cég profiljáról, a célcsoportról és a megcélzott piaci szereplőkről.
 • Általában egy- két, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között a logó formája, annak színei és tartalma.
 • A grafikai munkánk elfogadása után a logót többféle kiterjesztésben (köztük vektorgrafikus), elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes lesz elhelyezni vagy elhelyeztetni.

2. Teljes körű cégarculat tervezés (branding) vagy újratervezés (rebranding) Olvass tovább

 • A cég valamennyi arculati elemét tartalmazza. Minden olyan esetben, amikor a cég megjelenik valahol, az egységes arculattal kell hogy megjelenjen. A nagy arculatban megjelenik minden olyan elem, amelyet a cég alkalmazhat eseményeken, a kiadványaikon, stb.. Ezek bővebben a következők lehetnek: logó, embléma, cégismertető, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, iratgyűjtő, könyvjelző, öntapadós matrica, kirakat dekoráció, felirat, katalógus, termékismertető, prospektus, plakát, megállító tábla, szórólap, képeslap, asztali naptár, kártyanaptár, meghívó, stb..
 • A megbeszélt specifikáció szerint elkészítjük a kívánt arculati elemeket. Segítségünkre lehet minden információ a cég profiljáról, a célcsoportról és a megcélzott piaci szereplőkről.
 • Általában néhány, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között az arculati elemek színe és tartalma.
 • A grafikai munkánk elfogadása után az elkészített arculati elemeket többféle kiterjesztésben (köztük vektorgrafikus), elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes lesz elhelyezni vagy elhelyeztetni. Offline anyagainkon vágójelet helyezünk el, így nyomdai előkészítést nem igényelnek!

3. Online grafikai tervezés

 • Online megjelenés nélkül nem lehet sikert elérni. Mi az adott feladat programozásán kívül megtervezzük annak megjelenését is. Felhasználjuk a vállalkozás logóját és arculati elemeit. Ha szükséges előzőleg ezeket is elkészítjük. Megtervezzük az optimális elrendezést, kinézetet és színvilágot mely marketing szempontból is megfelelő eredményeket hoz. (Online megjelenési formák bővebben a következők lehetnek: weboldalak, webáruházak, portálok, microsite-ok, hírlevelek, webes-alkalmazások, bannerek, prezentációs hátterek, e-képeslapok, stb.. )
 • A megbeszélt specifikáció szerint elkészítjük a kívánt anyagot.
 • Általában néhány, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között az elkészítendő anyag tartalma.
 • A grafikai munkánk elfogadása után többféle kiterjesztésben (köztük vektorgrafikus), elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt a későbbiekben képes lesz átalakítani, újra felhasználni.

4. Offline grafikai tervezés

 • A fiatalabbak ösztönösen az online megjelenés felé hajlanak, amíg a hagyományos értékek hívei, inkább az offline megjelenés útján tájékozódnak. Ahhoz, hogy az üzleti életben megállja a helyét egy vállalkozás, jelen kell lennie az offline világban is. Azaz minimum lennie kell névjegykártyának, hogy továbbajánlás céljából oda lehessen adni ügyfeleknek vagy üzletben a pultra lehessen kirakni. Illetve másik minimális offline marketing eszköz a szórólap ami terjesztés útján nagy célközönséghez eljut.
 • Offline megjelenésben előforduló elemeket is tervezünk. Felhasználjuk a vállalkozás logóját és arculati elemeit. Ha szükséges előzőleg ezeket is elkészítjük. Megtervezzük az optimális elrendezést, kinézetet és színvilágot mely marketing szempontból is megfelelő eredményeket hoz. Ebben a pontban az arculati elemek között felsorolt megjelenési formákkal lehet átfedés amire külön nem térünk ki. (Offline megjelenési formák bővebben a következők lehetnek: közterületi plakátok, molinók, megállító táblák, katalógusok, szórólapok, szóróanyagok, magazinok, könyvek, reklámajándék, merchandise anyagok, kreatív marketing anyagok, stb.. )
 • A megbeszélt specifikáció szerint elkészítjük a kívánt anyagot.
 • Általában néhány, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között az elkészítendő anyag tartalma.
 • A grafikai munkánk elfogadása után az elkészített anyagot többféle kiterjesztésben (köztük vektorgrafikus), elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes lesz elhelyezni vagy elhelyeztetni. A nyomda számára vágójelet helyezünk el, így nyomdai előkészítést az elkészített anyagok nem igényelnek!

5. 3D grafikai tervezés

 • A 3D-s grafikáknak köszönhetően újszerűvé válhat weboldala, figyelemfelkeltőbb lesz. Ha egyedi képeket alkalmazunk, az Ön vállalkozására jellemző tárgyakat, épületeket modellezünk az, vonzóbbá varázsolja a látogatók számára a weboldalt.
 • A megjelenésbe jól beillesztett 3D-s grafikai elem emelheti egy offline arculati elem (pl.: prospektus, megállító tábla, stb.) színvonalát is.
 • A megbeszélt specifikáció szerint elkészítjük a kívánt anyagot.
 • Általában néhány, úgynevezett korrektúra fordulóban csiszolódik a megrendelő és a kreatív szakember között az elkészítendő anyag tartalma.
 • A grafikai munkánk elfogadása után többféle kiterjesztésben (köztük eredeti forrásfájl), elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes lesz elhelyezni, illetve a későbbiekben szerkeszteni vagy szerkesztetni.

Rólunk mondták: