Szolgáltatás / Stratégia tervezés


Fejlesztési stratégia tervezése marketing célból a bevételnövelésért !


Megrendelőink igényeit figyelembe véve, felmérve a szolgáltatási területüket és a fennmaradó (kiaknázatlan) lehetőségeket, fejlesztési ötletekkel állunk elő. Célunk a webes technológia folyamatos fejlődésében rejlő lehetőségek kihasználása oly módon, hogy megfeleljen ügyfeleik és a felhasználók igényeinek.

Tapasztalataink, szakmai felkészültségünk és elhivatottságunk szavatolja webes rendszereink és ötleteink sikerét.


Megvizsgáljuk mi az amit el szeretnénk érni, iparág elemzéseket végzünk (így jobban belelátunk az adott piaci helyzetbe.) Értékeljük a kapott információkat, majd ezeket összevetjük az éppen aktuális webes trendekkel. Ennek köszönhetően olyan pontosan specifikált koncepciót tudunk létrehozni, aminek megvalósítása segít az adott vállalkozás céljainak elérésében.

A gondoskodás részünkről nem áll meg a weboldal, webáruház vagy webes alkalmazás elkészültével. Időről, időre ránézünk az elkészült munkára. Ilyen módon követjük ügyfeleink működését. Ötleteket adunk megrendelőinknek, segítve őket a buktatók elkerülésében. A költséghatékony marketing kivitelezéséhez is ötleteket, támogatást adunk.

Stratégia tervezés folyamata:

1. Felmerül az igény.

2. Felmérjük a lehetőségeket.

3. Elemezzük a lehetőségeket.

4. Tervezünk, ötletelünk

5. Egyeztetünk, újratervezünk

6. Kivitelezünk

Rólunk mondták: