Szolgáltatás / Online marketing


Az online marketing lehetőségei bevételnövelésért !


Amennyiben szeretné növelni weboldala látogatottságát és kereső optimalizálással nem tud megfelelő eredményeket elérni, illetve szeretné kiegészíteni ezeket az eredményeket egyéb marketing tevékenységekkel, forduljon hozzánk bizalommal.

Az online marketing ma már egyetlen üzleti marketing stratégiából sem hiányozhat. Az internetes marketing tökéletes eszköz, hogy megismertessük termékünket, szolgáltatásunkat a célcsoportunkkal. Az online marketing számos eszközzel képes előremozdítani egy vállalkozás sikerét. Az első lépés egy saját, minden szempontból igényes weboldal létrehozása, ezután jöhet a többi. A közösségi média használata ma már alapvető dolog, a saját Facebook oldal, az állandó jelenlét nem csak ismertséget generál, de vásárlókat is toboroz. A közösségi oldalakat nem csak, mint magánemberek használhatjuk az ismerőseinkkel való kapcsolattartásra. Cégek esetében az egyik leghatékonyabb és legmodernebb marketingeszköz. Fizetett hirdetések alkalmazásával elérhetjük a megcélzott célcsoportot.


Manapság költséghatékony megoldásokat is lehet találni a célzott marketingre. A keresőoptimalizálás kiegészítőjeként rövid időn belül nagyobb látogatottságot lehet szerezni az adott oldalnak. A felhasználók többsége bízik abban, amit pl. a Google az elsők között dob ki és nem foglalkozik vele, hogy ez fizetett hirdetés vagy organikus találat. A fizetős hirdetések pedig mindig előre kerülnek, megelőzve az első találatot is. A felhasználók először ezeket az oldalakat nézik meg és ha megtalálják azt, amire szükségük nagy eséllyel nem keresnek tovább.


Általunk ajánlott Online marketing eszközök amelyek igénybevételét tudjuk javasolni, megszervezni, koordinálni.

Online marketing lehetőségek:

1. Fizetett Google hirdetési kampány

  • A teljes kampány kialakítását és levezényelését tudjuk vállalni. Az eredményeket elemezzük, ha szükséges változtatunk a futó hirdetéseken, kulcsszavakon, meghatározott költségkereten.
  • Többet olvashat a fizetett Google hirdetésekről az ingyenes keresőoptimalizálási tanácsok című publikációnkban.

2. Fizetett Facebook hirdetési kampány

  • A teljes kampány kialakítását és irányítását tudjuk vállalni. Az eredményeket elemezzük, ha szükséges változtatunk a futó hirdetéseken.

3. Egyéb fizetős hirdetési lehetőségek

  • Ide sorolhatóak pl. a PR cikkeknek helyet adó szolgáltatók, és egyéb reklámfelületet bérbe adó szolgáltatók. Igény esetén vállaljuk ezen szolgáltatók felderítését, elemezzük őket, megvizsgálva hogy lehet e káros a szolgáltatásuk. Olyan szolgáltatókat ajánlunk tovább akiket valóbban hasznosnak találunk. A szükséges reklám anyagok elkészítését is vállaljuk. Pl.: Micrositeok, Bannerek, PR cikkek, Szövegek, Szlogenek.

4. Egyedi fejlesztések marketing célból

  • Minden vállalkozás weboldalának az életében eljöhet az az idő, hogy valami újdonságra lesz szükség. Hasznos lehet pl.: olyan látogatók számára ingyenes online szolgáltatás kitalálása és megvalósítása ami valamilyen segítséget nyújt a látogatóknak, amit szívesen használnak, megkönnyíti a munkájukat és az életüket. Sokszor az is elég ha szórakoztató ez a funkció illetve valamilyen kedvezményt lehet általa szerezni.
  • Az elkészített szolgáltatást tovább ajánlják ha tetszik nekik így ők maguk is az online marketing eszközévé válnak. Az adott funkció megtervezésének és programozásának vannak költségei, de ezek megtérülnek amint újabb és újabb látogatókat hoznak, illetve ha magára a szolgáltatásra lehet marketing kampányt építeni.

Rólunk mondták: