Szolgáltatás / Weboldal fejlesztés


Minőségi kódolású weboldal fejlesztés !


A weboldal készítés során, a megrendelő igényeinek megvalósítása mellett a modern megjelenésre is hangsúlyt fektetünk. A kódolást olyan módon készítjük, hogy az megfeleljen a programozási szabványoknak ezáltal a keresők számára könnyen olvasható és hibamentes legyen. A kódolásnál hangsúlyt fektetünk arra, hogy ha újabb igények merülnek fel hozzá lehessen fejleszteni. Amennyiben nincs ellenkező igény reszponzív weboldalakat készítünk és ilyen weboldalak készítését javasoljuk. Ezek a weboldalak mindenféle internetezésre alkalmas eszközön (telefon,táblagép,notebook,pc) megfelelően működnek és a keresők is előnyben részesítik ezeket a weboldalakat. Így biztosítjuk, hogy keresőoptimalizálásra alkalmas legyen. A programozás mellett profi grafikusi, marketinges és igény szerint szakképzett szövegírói munkával állunk rendelkezésére. A végeredmény pedig egy versenyképes, igényes, és nem utolsó sorban maradandó élményt nyújtó weboldal lesz, ami a vállalkozást megfelelően képviseli és hasznot termel. Igényekre szabott korrekt, de megfizethető árakkal dolgozunk, árajánlatot pedig az igények felmérése után adunk. Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtsunk.

Ezzel szemben sok vállalkozás kínál olcsó, szinte kész megoldásokat. Ne válasszon tucat weboldalakat! Azon kívül, hogy olcsók, más jó tulajdonsággal nem rendelkeznek. Sok esetben az eredmény már ránézésre is elavult, későbbiekben pedig nem hozzák a várt eredményt. A keresőknek szánt beállítások nullával egyenlőek, a kódolásuk sem jó, így a keresőkben az utolsó oldalakra sorolódnak. Sokszor kiderül, hogy újra kell programozni az ilyen weboldalakat. Ennek alapvető oka a hozzá nem értő programozáson kívül a gyors pénzkereset kényszere. Gondoljon bele, ha egy weboldal nagyon olcsó, nem tudnak elég időt fordítani az elkészítésére még akkor sem ha a tudás meglenne és ez a minőség rovására megy. Ha kicsivel magasabb szintű egyedi igények merülnek fel az eredeti fejlesztő még pénzért sem lesz hajlandó javítani/frissíteni. Lehet, hogy olyan ingyenes tartalom kezelő rendszerre építkezett amivel gyorsan, akár programozói tudás nélkül lehet weboldalt készíteni, de nem lehet hozzá fejleszteni a keretrendszer megkötései miatt. Ne tartozzon ezekhez a keresők mélyén elveszett weboldalakhoz!


Miben vagyunk mások, mit nyújtunk weboldalkészítés területén ?

weboldal készítési szolgáltatásunk:

1. Tárhely kiválasztás, ügyintézés

 • Nem számítunk fel plusz díjakat egy kiválasztott Domain név + tárhely megrendelésének ügyintézése esetében. Saját tapasztalataink alapján tárhelyszolgáltatót és a vállalkozás számára leginkább megfelelő webtárhelyet tudunk ajánlani. A költségek az ügyfelet terhelik, de az ügyintézést igény szerint (komplett weboldal fejlesztés esetében) ingyen végezzük.

2. Egyedi igényeket valósítunk meg

 • Ügyfeleink egyéni igényeik alapján vállaljuk a weboldal készítést, ha a megrendelőnek van ötlete, azt a vonalat követjük. Bármilyen igényt megvalósítunk. Profi weboldal készítésre törekszünk.
 • Kész ötlet hiányában sem sablonokat adunk át kiválasztásra. Azt szoktuk javasolni, hogy a megrendelő nézzen körül az interneten, van e olyan weboldal ami tetszik vagy weboldalak aminek funkciói tetszenek. Ezeket az ötleteket felhasználva, tudunk igényei szerint egyedi weboldalt fejleszteni.

3. Letisztult design, elegáns megjelenés

 • Fontos, hogy tetszetős legyen az elkészült weboldal. Megrendelőnk igényeit figyelembe véve olyan weboldalt készítünk ami már első ránézésre is jó benyomást kelt és felkelti a látogatók érdeklődését.
 • Egy vállalkozás honlapja a vállalat arculatát kell, hogy tükrözze. Ha nincs arculat, azt is ki kell alakítani, de legalább egy logót tervezni. Az egységes arculat érdekében fontos, hogy a honlap megjelenése és tartalmi elemeinek stílusa is jól illeszkedjen a vállalkozás arculatához. Ezért tevékenységünk során a tartalmi és formai egységre, és a megvalósítás minőségére egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk. Testre szabott grafikáink illeszkednek partnereink elképzeléseihez, valamint a látogatók szokásaihoz és igényeihez.

4. Keresőbarát weboldal, minőségi programozás

 • Fontos, hogy a weboldal könnyen megtalálható legyen az interneten! Ezért a programozás során követjük a megfelelő programozási szabványokat, hogy a keresők számára is könnyen olvasható és hibamentes legyen. A weboldal felépítése, struktúrája mind azt a célt szolgálja, hogy keresőbarát legyen az oldal, ami nélkül később nem lenne lehetőség jó helyezést elérni.

5. Hasznos tartalom, könnyű kezelhetőség, admin felület

 • Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy érdemes megfelelő mennyiségű hasznos információt tartalmazó weboldalt indítani. Ennek érdekében fontos, hogy a weboldal tulajdonosa könnyen tudja változtatni a tartalmat. Tudjon képeket, leírásokat önállóan módosítani. Ezért szoktuk javasolni a weboldalhoz egyúttal tartalomkezelő CMS rendszer fejlesztését. Igény esetén iparági kutatást végezve szövegírói tevékenységet is vállalunk.
 • A tartalomkezelő rendszer (CMS - Content Management System) vagy egyszerűen admin felület célja, hogy a honlapot érintő frissítések képzettség nélkül elvégezhetők legyenek. A tartalmak előre kialakított egyszerű kezelőfelületeken vihetők fel a rendszerbe, ahol azok publikációját már a program végzi el. A CMS használatához nincs szükség másra, mint egy böngésző programra és egy jelszóra.

6. Böngésző kompatibilitás

 • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden népszerű böngészőben megfelelően működjön a weboldal. Elengedhetetlen, hogy az adott honlap okos telefonon és tableten is jól használható legyen. Kiemelten kezeljük az iPhone,iPad és az Android optimalizálást.
 • A statisztikák szerint az emberek közel 50%-a már okos telefonról vagy tabletről böngészik az interneten. A reszponzív kialakítást szoktuk javasolni! Előnye, hogy képes a készülék felbontásához igazodni. Nem kell a tartalmat vízszintesen görgetni, szövegek nagyítás nélkül is olvashatóak és a linkek megfelelő távolságra vannak egymástól. A Google 2015 áprilisától előrébb sorolja a mobilra optimalizált tartalmakat a keresési találatok között, így keresőoptimalizálási szempontjából is előnyös.

7. Interaktivitás

 • Ha egy weboldal pusztán egyoldalú közlést tesz lehetővé, az manapság már nem elég hatékony. Első körben maga a weboldal létrehozása a fontos de, későbbiekben javasolni szoktunk további fejlesztéseket annak érdekében, hogy a látogatókkal, ügyfelekkel, vevőkkel való kapcsolattartás mindkét irányban működjön. Az interaktív kommunikációs igényt elégíti ki többek között a fórum, hírlevél, kérdőív, szavazás, hírfal, chat, ajánlat kérő űrlap, árajánlat számoló, rendelés felvevő űrlap, szállás foglaló rendszer, Google térképes útvonaltervezező, vendégkönyv stb. Ezek használata honlapunkon a kétoldalú kapcsolattartáson túl azt is biztosítja, hogy látogatóink többször visszatérjenek az oldalra.

8. Költséghatékonyság

 • Egy honlap tervezésekor általában elszabadul a fantázia a megrendelő oldaláról, hiszen napjainkban már valóbban szinte minden elképzelés megvalósítható. A kérdés csupán az, hogy mindez mennyi idő alatt és milyen áron történik. Azt szoktuk javasolni, hogy határozzunk meg jól behatárolható célokat és állítsunk fel fontossági sorrendet. Első körben mindig magának a weboldalnak és a hozzá tartozó admin felületnek (CMS rendszernek) kell elkészülne. Következő fejlesztési ütemben jöhetnek a további, elkülöníthető, nagyobb fejlesztési igények megvalósításai.
 • Az elkészült weboldal működtetéséhez és szerkesztéséhez alapszintű szövegszerkesztői ismeretek elegendők. Nincs szükség további munkaerőre, például informatikus foglalkoztatására ahhoz, hogy honlapunkat üzemeltessük és naprakésszé tegyük. Az admin rendszer használata egyszerű, gyors és bárki számára könnyen megtanulható. Igény esetén a honlap átadásakor konzultációs lehetőséget nyújtunk, az admin felület megismerésével kapcsolatban.

9. Biztonság

 • Bármilyen céllal is működtetünk weblapot, az azon elérhető adatok és információk védelme is kiemelkedően fontos. A szerver számítógépek működési zavarára is fel kell készülni, illetve a tárhelyszolgáltató hibájából is elveszhetnek az adatok. Elővigyázatosságból, külön igény esetén időközönként mentést készítünk az adatbázisról megelőzve ezeket a hibákat. Védekeznünk kell az ellen is, hogy a weboldal adatbázisában tárolt adatok és dokumentumok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. Weboldalainkba (ha erre szükség van) megfelelő jogosultsági szinteket alakítunk ki. Az igények felmérése során döntünk szükségességéről, de elképzelhető több szintű egyéni és csoportos jogosultsági szint kialakítása is.

10. Stabil, partneri kapcsolat

 • Egy honlap készítése és üzemeltetése hosszútávú, stabil együttműködést kíván a honlap készítőjével. Abban az esetben is lehetnek további fejlesztési igények ha a tartalom szerkesztésére tartalomkezelő rendszer lett kialakítva. Ügyfeleink egy része azután keresett meg minket, miután a korábbi fejlesztővel megszűnt vagy ellehetetlenült a kapcsolat. Ügyfeleink részére folyamatos szakértő segítséggel állunk így Önnek mindig van kihez fordulnia.

Rólunk mondták: