Szolgáltatás / Web-alapú szoftverfejlesztés


Klasszikus weboldalon túlmutató, web alapú szoftverfejlesztés !


Egy klasszikus weboldal, még ha bonyolult interaktív funkciókat is valósít meg sokszor kevés az adott vállalkozás igényeinek kielégítésére. Ezekben az esetekben merül fel az egyedi webes szoftverfejlesztés lehetősége. Nagy tapasztalattal rendelkezünk szoftverfejlesztés területén, valamint a szoftverfejlesztési projektek kivitelezésében. Számos saját fejlesztésű webes üzleti alkalmazást készítettünk.

A vállalkozásra szabott egyedi szoftver a korábban fejlesztett weboldal részeként integrálható, vagy külön weboldalként is funkcionálhat. A szoftverfejlesztés első pillanatától kezdve Önnel együttműködve és konzultálva alakítjuk ki vállalkozása szoftverét. Az egyedi szoftverfejlesztés során az Ön igényeit szem előtt tartva készítjük el azt a programot, amely vállalkozása ügyvitelét képes követni. Megalkotjuk vállalkozása profiljába maradéktalanul illeszkedő saját szoftverét. Mondja el nekünk, hogy milyen adatokat tároljon a program, és milyen funkciókra, kimutatásokra vagy lekérdezésekre van szüksége, és mi megvalósítjuk!

Amit weboldalkészítésnél vállalunk azt webes szoftverfejlesztés során is szem előtt tartjuk. Ezekre az irányelvekre most nem térünk ki.Web alapú szoftverfejlesztés, célja, hogy a szoftver internet böngészőben futtatható és elérhető legyen. Képzeljen el egy olyan programot, mely pontosan azokat a műveleteket végzi, amire vállalkozásának szüksége van! Képzelje el annak az előnyeit és azokat a lehetőségeket amik az által nyílnak, hogy akár az irodából, akár az ügyféltől (pl. mobil eszközről), akár otthonról is dolgozhat benne a vállalkozás többi alkalmazottjával együtt ! Mindenki a részére kialakított funkciókhoz, a részére kiosztott feladatokhoz fér hozzá. Nincsenek felesleges, nem használt funkciók. Nem kell kompromisszumokat kötnie, mert a szoftvert teljes mértékben az Ön vállalkozásának egyedi igényeire szabjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy lépést tartsunk az informatika új lehetőségeivel, így minden esetben a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk egyedi webes szoftverfejlesztési feladatok megvalósítása során. Az általunk átadott informatikai rendszer minden alkalommal szakmai és technológiai szempontok szerint is minőségi és korszerű.

A szoftverfejlesztési munkálatokat minden esetben egy pontos és alapos igényfelmérési és tervezési munka előzi meg. A szoftver rendszerének meghatározása minden esetben közös munka eredménye. A pontos szoftverfejlesztési feladatok specifikálása és szoftver funkcióinak meghatározása után megbeszéljük az egyes részfeladatok kialakításának sorrendjét és átadásuk idejét. Ezután kezdődhet maga a fejlesztési folyamat. Az alapos tervezésre és specifikálásra azért van szükség, hogy ügyfeleink minden igényének megfelelő alkalmazást fejlesszünk.


Mivel nyújtunk többet egyedi szoftverfejlesztés területén mint mások?

  • A legmodernebb trendeknek megfelelően fejlesztünk.
  • A cégére szabott egyedi szoftver a weboldal részévé integrálható modul is lehet vagy önálló weboldalként funkcionálhat.
  • A szoftverfejlesztés első pillanatától kezdve Önnel együttműködve és konzultálva alakítjuk ki a programot.
  • A specifikációban meghatározott funkciók és megjelenés sokszor a fejlesztés folyamán változhat. Sokszor menet közben vagy az első próba alkalmával derül, ki, hogy nem volt jól átgondolva a specifikáció és kicsit másra van szükség. Ezért általában egy funkció elkészítésekor 90%-os fejlesztési szinten bemutatjuk a fejlesztést. A megrendelőnek lehetősége van ezen a ponton megtenni az észrevételeit és kérni esetleges változásokat. Így olyan terméket tudunk ügyfeleinknek fejleszteni, mely valóbban segíti munkájukat.
  • Ha logikai szempontból szükségesnek látjuk javaslatokat teszünk a megbízó számára a program működésével kapcsolatban.
  • A fejlesztés során folyamatosan tájékoztatjuk a megrendelőt az aktuális fejlesztési szintről, az elkészült funkciókról, a pillanatnyilag működő folyamatokról.
  • A szoftver átadása után és a bevezetése alatt igény esetén teljes körű támogatást nyújtunk. Oktatási és betanítási szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
  • Programjaink megfelelnek az IT szolgáltatások területén felállított minőségi elvárásoknak.

Rólunk mondták: